Generisk Propecia Finasteride 1mg

Detta läkemedel är det ledande märket för behandling av manligt håravfall. Finasteride är den aktiva ingrediensen i Propecia och Merck Sharp and Dohme äger märkes samt upphovsrätterna. Många andra läkemedelsföretag tillverkar liknande läkemedel men Propecia leder markant. Medicinen finns tillgängligt i doserna om 1 mg tabletter.

Varumärke: Appecia / Proscalpin
Tillverkare: Ajanta / Dadha Pharma  

Hur fungerar Finasteride?

Finasteride rekommenderas för behandlingen av manligt håravfall. Medicinen verkar på så sätt att den hämmar verkan av ett enzym som är ansvarigt för omvandling av det manliga hormonet testosteron till dihydrotestosteron, som är en biprodukt av testosteron-metabolism. Detta enzym kallas för 5-alfa reduktas och därav är namnet på medicinen 5 alfa reduktas hämmare.

Dihydrotestosteron skadar hårcellerna hos män vilket resulterar i håravfall. Finasteride hjälper till med att minska Dihydrotestosteron i skalpen samt i blodet.

Propecia intas oralt för behandlingen av manligt håravfall. Män som använt Finasteride har märkt ökad hår tjocklek, förebyggande av håravfall samt att håret växt tillbaka där det tappats. Detta läkemedel bör tas i minst sex månader för att se en tydlig förändring i håravfallet. Finasteride kan användas mellan 9-12 månader men om ingen effekt uppnåtts måste behandlingen avslutas efter 12 månader.

Läkemedlet är indicerat för behandling av patienter med androgen alopeci eller håravfall.

Finassteride ska inte användas av följande patienter: - Kvinnor och barn får inte använda detta läkemedel. Gravida kvinnor får inte ta på krossade eller tabletter som gått sönder då substansen kan absorberas via huden och skada fostret. Oftast så är pillret täckt med en skyddande hinna för att förhindra upptag via huden. Inga ytterliga fördelar tillkommer vid ökad dos så överdosera inte detta läkemedel. - Patienter som lider av galaktos intolerans ska inte heller använda detta läkemedel. Även patienter som använder Finasteride 5 mg för behandlingen av godartad prostataförstoring eller en förstorad prostatakörtel ska inte heller använda denna medicin.

Graviditet och amning

Propecia får inte användas av kvinnor.

Bieffekter av Propecia?

Detta Medicinen kan medföra bieffekter såsom impotens, förlorad sexlust, prematur ejakulation, minskad mängd av utlösning, ömma och svullna bröst. Ett fåtal personer kan få en svår allergisk reaktion ifrån detta läkemedel.

Interaktioner med andra läkemedel

Propecia får inte användas i kombination med Finasteride 5mg för behandling av godartad prostataförstoring eller en förstorad prostatakörtel.

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder