Generisk Nolvadex Tamoxifen 10/20mg

Nolvadex är kliniskt indicerat vid behandling av bröstcancer hos kvinnor. Nolvadex kan även användas vid behandling av infertilitet där problem föreligger hos ägglossnings processen. Läkemedlet innehåller Tamoxifen Citratsom aktiv ingrediens. Det finns många företag som tillverkar generiska versioner av detta medicin.

Varumärke: Blastofen
Tillverkare: Chandra Phagat  

Verkningsmekanism

Detta läkemedel tillhör kategorin som avslutar östrogen läkemedel. Medicin verkar genom att blockera östrogenreceptorerna i olika vävnader och körtlar i kroppen.

De flesta av bröstcancer cellerna behöver östrogen för tillväxt. I närvaro av östrogen kan tumörceller föröka sig och växa snabbare. För att minska förökningen av sådana celler och malign cell ökning hosandra organ i kroppen, blockerar Tamoxifen östrogenreceptorer som finns närvarande hos sådana celler. Resultatet är att östrogen inte tillförs bröstvävnad cellerna och förhindrar fortsätt växt.

Vid infertilitet hos kvinnor verkar Tamoxifen genom att hämma effekten av östrogen på hypotalamus-körteln. När östrogen nivåerna stiger efter ägglossning hos kvinnor, fäster östrogen sig på hypotalamus som i sin tur skickar meddelanden till hypofysen att stoppa produktionen av follikelstimulerande hormon och luteiniserande hormon. Dessa två hormoner är nödvändiga för att frigöra ägg genom stimulering av äggstockarna. När FSH och LH-nivåerna sjunker i blodet frigörs inte ägget. Tamoxifen till att öka chanserna till befruktning genom att främja frigörandet av ägg från äggstockarna.

Vilken är den främsta indikationen för Nolvadex?

Läkemedlet används främst vid behandling av bröstcancer och fall där infertilitets problem kan härledas till ägglossning hos kvinnor.

Vilka andra försiktighetsåtgärder bör iakttas?

Medan du tar Nolvadex bör försiktighet iakttas eftersom det kan orsaka viss dåsighet. Kör inte tunga maskiner eller andra fordon efter att ha tagit detta medicin. Det är en mycket lägre risk för att personen som tar Tamoxifen av endometriecancer. Om det finns symtom som vaginal blödning, bäckensmärta och onormal menstruation, kontakta omedelbart din läkare.

Nolvadex är också förknippat med ökade risker för blodproppar. Om du lider av symtom som stickande smärta i benen, svullnad i benen, smärta i bröstet och smärta vid andning eller hosta, kontakta omedelbart din läkare.

I vilka fall är detta läkemedel kontraindicerat?

Detta medicinering är kontraindicerat om patienten har en historik av onormal blodkoagulering. Vid graviditet och under mödrarnas omvårdnad av sina nyfödda barn ska behandling inte ske med detta läkemedel.

Instruktioner under graviditet och amning

Detta medicin är starkt kontraindicerat vid graviditet och amning eftersom det kan skada fostret och läkemedlet kan även passera över i modersmjölken och skada det nyfödda barnet.

Biverkningar

Det förekommer några vanliga biverkningar av Tamoxifen Citratsom inkluderarvaginal blödning, blodvallningar, huvudvärk, yrsel, illamående, kräkningar, kramp i benen, håravfall, irritation och klåda i de yttre kvinnliga könsorganen som även kallas pruritus vulva.

Det finns även vissa mindre vanligt förekommande biverkningar som kräkningar, myom och höga nivåer av kalcium.

Hur interagerar Nolvadex med andra läkemedel?

Läkemedel som innehåller östrogen ska inte användas tillsammans med detta läkemedel. Om personen använder orala preventivmedel, bör hon byta till annat alternativ som inte innehåller östrogen. Din läkare kan ordinera blodförtunnande medicin eftersom detta läkemedel är förknippat med ökad risk för onormal blodproppsbildning.

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder