Generisk Levitra Vardenafil 10/20/40/60mg

Levitra är kliniskt indicerat för behandling av impotens eller erektil dysfunktion hos män. Patienter med oförmåga att få partiell erektion ordineras detta medicinering av läkare över hela världen. Det innehåller Vardenafil hydrokloridtrihydrat som den överordnade ingrediensen. Bayer tillverkar läkemedlet under detta varumärke.

Varumärke: Filitra
Tillverkare: Dadha Pharma  

Hur verkar vardenafil?

Vardenafil verkar genom att hämma ett speciellt enzym i den manliga kroppen som kallas fosfodiesteras typ V. Därför har det fått namnet fosfodiesteras typ V-hämmare. Detta enzym tar bort denna cykliska GMP från artärer i penis. Den cyklisk GMP ansvarar för att vidga kärlen i penis, och att ge mer blod till de särskilda muskler nå corporate cavernosa och corpora spongiosum. I en kedja av händelser, ären cyklisk GMP helt enkelt huvud ansvarig för erektion hos män.

Vardenafil stoppar effekten av PDE5 och ger mer åt cykliskt GMP så att erektion kan uppnås under en lång tid,och män med impotens kan få full och hårdare erektioner.

Levitra måste intas inom 25 minuter eller 1 timme innan sexuell aktivitet. Din läkare fastställer domen av läkemedlet.

Vilka är indikationerna för användning av detta läkemedel?

Vardenafil är i huvudsak indicerat för behandling av impotens. Den kliniska termen för impotens är erektil dysfunktion som även förkortas ED. Detta läkemedel är inte verksamt om intesexuell stimulering samtidigt pågår hos personen. Läkemedlet är inte avsedd för kvinnor och barn under 18 år. Dosering och upprepning av läkemedlet samt behandlingstid bestäms av läkaren. Missbruka inte eller överdosera detta läkemedel eftersom det inte ger större effekt. Det kan användas för andra ändamål som inte är listade här.

Kontraindikationer för Vardenafil

Levitra måste användas med försiktighet vid högre ålder. Hos patienter med kardiovaskulära sjukdomar, förlängt QT-intervall, aortastenos, aktivt magsår, onormal penissjukdomar, sicklecellanemi, leukemi, njur-och leverdysfunktion, måste läkemedlet användas med försiktighet.

Detta läkemedel är kontraindicerat i fall av angina, stroke, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, njursvikt, retinitis pigmentosa, hypotoni, patienter som tar nitrat medicin, proteashämmare vid HIV-infektion, i fall av barn under 18 åroch kvinnor.

Sugtabletter för detta läkemedel är kontraindicerad hos patienter med fruktosintolerans och fenylketonuri.

Vilka är biverkningarna vid användning av Levitra?

Vardenafil kan behandla erektil dysfunktion, men det kan också orsaka vissa biverkningar. Den vanligaste biverkningen av detta läkemedel är huvudvärk. Vissa patienter kan även drabbas av yrsel, matsmältningsbesvär och andningsproblem genom näsan. Endast 1% av hundra eller 1000 personer drabbats av muskelvärk, muntorrhet, synstörningar, trötthet, andnöd, takykardi när detta läkemedel tas. Ovanliga symtom som hjärtinfarkt, stroke, näsblod, minnesförlust, arytmi och ljuskänslighet huden mot ljus har utvecklats efter att ha tagit detta läkemedel.

Läkemedelsinteraktioner

Läkemedlet ska inte användas om du tar nitrat mediciner. Kombinera det inte med grapefruktjuice. Proteas hämmande mediciner får inte kombineras med detta läkemedel. Använd läkemedlet med försiktighet om du använder antibiotika,svampdödande läkemedel eller alfa-blockerande mediciner.

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder