Original Kamagra Sildenafil Citrate 100mg

Detta läkemedel används för erektil dysfunktion, mer känd som impotens hos män. Män som upplever impotens kan använda sig av KamagraB för underlätta erektion. Läkemedlet innehåller Sildenafil citrate som är det mest kända och rekommenderade läkemedlet för behandling av impotens.

Varumärke: Kamagra®
Tillverkare: Ajanta  

Hur fungerar detta läkemedel?

Sildenafil citrate verkar på så sätt med den ökade aktiviteten av cyclic GMP vilket gör att det underlättar för utgivandet av blodkärlen i penisen vilket resulterar att mer blod kan flöda in i penisen för att underlätta och bibehålla erektion. Sildenafil citrate var den första medicinen som skapades för att behandla impotens. Män som upplever impotens kan därför få en erektion av detta läkemedel. Godkänd av FDA och hundratals andra läkemedels företag som producerar denna medicin över världen.

Kamagra tillverkas under hög standard och är tillgänglig till ett billigare pris jämfört med andra märken. För att Kamagra ska ha verkan bör läkemedlet intas 30 minuter innan samlag.

Hur kan Kamagra hjälpa män med impotens?

Detta läkemedel skrivs ut till män med erektil dysfunktion. Sildenafil citrate är den första verksamma substansen som behandlar impotens. Doseringen varierar ifrån 25 mg till 200 mg. Detta läkemedel kan även användas för högt blodtryck i lungorna, så kallad höjdsjuka som bergsklättrare ibland upplever.

När ska Kamagra inte användas?

Sildenafil citrate ska inte användas av kvinnor eller unga under 18 år. Om patienten har någon av följande syndrom ska Kamagra inte användas:

Vid vissa ögonbesvär. Såsom retinitis pigmentosa och NAION, instabil angina, patienter som nyligen haft en stroke eller en hjärtinfarkt inom 6 månader, patienter som medicinerar med klassen nitrater såsom Amyl nitrate och patienter som tar proteashämmare som till exempel Ritonavir för behandling av HIV.

Hur du använder Kamagra

Detta läkemedel ska sväljas med vatten. Följ alltid din rekommenderade dos. Undvik grapefrukt samt andra juicer då bieffekterna kan öka.

Vilka är de möjliga bieffekterna?

Ovanliga bieffekter som kan komma att uppstå är: huvudvärk, yrsel, rodnad, nästäppa, matsmältningsbesvär, syn besvär såsom suddig syn. Andra ovanliga bieffekter är bröstsmärtor, muskel ont, och trötthet.

Interaktioner med andra läkemedel?Om Kamagra B används i sammanband av klassen nitrat mediciner eller så kallade alfa-receptorblockerare kan läkemedlet orsaka högt blodtryck som kan resultera i svimning och yrsel.

Effekten av Sildenafil citrate kan öka i sammanband med antibiotika intag såsom Erythomycin samt även svampdödande medel som Ketoconazole. Ta inte detta läkemedel om du använder proteashämmare för behandling av HIV då effekten av Kamagra kan öka markant.

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder