Generisk Diflucan Fluconazole 50/100/150/200mg

Diflucan tillhör gruppen Triazole svampdödande medel. Pfizer tillverkar Diflucan vars huvud komponent är Fluconazole. Detta läkemedel kommer i olika former såsom i kapslar och lösning för infusion. Diflucan kan behandla infektioner orsakade av ökade svampbakterier.

Varumärke: Forcan
Tillverkare: Cipla

Hur fungerar Fluconazole?

Det är viktigt att förstå hur Fluconazole verkar. Det är en triazol typ av antibiotika som fungerar genom att interferera med svampens cellstruktur och sålunda förhindra dem från att spridas. Fluconazole förhindrar produktionen av ergosterol vilket är väsentligt för svampens cellmembran.

Ergosterol spelar en viktig roll vid bildningen av cellmembran runt svampar men Fluconazole förhindrar funktionen av ergosterol vilket leder till nedbrytande av svampen ifrån cellmembranet. Diflucan används huvudsakligen för behandling av Candida infektioner. Man kan även behandla en rad olika typer av andra svamp infektioner. Detta läkemedel kan tas både oralt samt intravenöst. Behandlingstiden beror på hur svår infektionen är. En dos Fluconazole taget oralt är nog att bota en vaginal svampinfektion.

Användnings område av Fluconazole

Detta medicinen kan rekommenderas vid olika sorters svampinfektioner. Nedan följer en sammanställning på exempel av infektioner som Fluconazole är verksam mot. Det kan finnas andra användningsområden som inte är listade här. Rådgiv med din läkare för mer information om Fluconazole.

  • Candida hudinfektioner.
  • Ringorm.
  • Fotsvamp.
  • Systemisk candidiasis
  • Hjärnhinneinflammation.
  • Patienter som lider av blandade svampinfektioner.
  • Patienter med svagt immunförsvar som är mottagliga för svampinfektioner.
  • Vaginal eller oral svampinfektion.
  • Infektion och inflammation av penis förhud.

Fluconazole ska inte användas av gravida, ammande mammor eller patienter med allergi mot medicin klassen Azole.

Bieffekter av Diflucan?

Rapporterade biverkningar av detta läkemedel är huvudvärk, rodnad, leversvikt, alopeci, krampanfall, hyperkalemi, svåra allergiska hud reaktioner, förändrad smaksensation, yrsel, halsbränna, diarré, illamående och kräkningar.

Graviditet och amning?

FDA tillåter inte Diflucan att användas i sammanband med graviditet eller amning då medicinen kan påverka fostret eller det nyfödda barnet.

Interaktioner med andra läkemedel

Samtidig användning av följande läkemedel är kontraindicerat. Cisapride och Terfenadine får absolut inte användas i sammanband av Fluconazole. Rifampicin är en sorts antibiotika som kan höja effekten av Fluconazole samt förhindra läkemedlets effekt. Därför kan din läkare skriva ut en högra dos av Fluconazole om du samtidigt behandlas med Rifampicin.Andra mediciner som kan reagera med Fluconazole är Theophylline, Sulphonylureas, Benzodiazepines, Cyclosporin, Phenytoin samt Zidovudine.

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder