Generisk Amoxil Amoxicillin 500mg

Amoxil används för behandling av bakteriella infektioner i kroppen. Amoxil innehåller Amoxicillin som är den verksamma huvud komponenten. Glaxo Smith Kline äger märkes samt upphovsrätt relaterade till läkemedlet. Amoxil är ett brett spektrum antibiotikum som finns tillgängligt i form av pediatriska suspensioner och kapslar. Injektioner kan ges för behandling av svåra bakteriella infektioner när det inte är nog att inta läkemedel endast oralt.

Varumärke: Svizmox
Tillverkare: Svizera

Hur fungerar Amoxicillin?

Detta läkemedel är en penicillin form av antibiotika. Det verkar genom att döda bakterien då den skadar cellens väggstruktur av mikroorganismerna. Cellens väggstruktur är vitalt för bakteriens överlevnad. Väggstrukturen förhindrar oönskade ämnen att komma in i mikroorganismerna samt förhindrar vitala organismer att lämna cellen. Utan cellens fungerande väggar dör bakterien. Amoxicillin är ett brett spektrum antibiotikum och kan användas för att behandla en rad olika sjukdomar. Det är även känt som ett av de säkraste antibiotika på marknaden.

Vad används Amoxicillin för?

Detta medicin kan rekommenderas i fall av urinvägsinfektion, öron samt tand infektioner, blodförgiftning, tonsillit, laryngit, bihåleinflammation, luftrörskatarr, inflammation i övre och nedre luftvägarna, pyelonefrit, dentala bölder. Det används även i fall av vissa sexuellt överförbara sjukdomar som gonorré.

Amoxicillin förskrivs i många andra fall som kanske inte är listade här. För mer information om detta medicinering kontakta din läkare eller apotekare.

Amoxicillin skall inte användas av följande patienter

Det är I väldigt få fall som Amoxicillin inte rekommenderas till patienter. Om en patient är allergisk mot penicillin typer av antibiotika eller Amoxicillin ska detta läkemedel inte användas.

Hur ska Amoxil intas?

Längden av behandlingen beror på hur kraftig infektionen är. Medicinen ska intas tre gånger om dagen eller som rekommenderat av din läkare. Amoxicillin ska intas oral med vatten. Sluta inte ta detta läkemedel utan samråd med din läkare.

Försiktighetsåtgärder som ska vidtas vid användning av Amoxicillin.

Se till att du dricker tillräckligt med vätska medan du intar Amoxil. Ibland kan bieffekter uppstå i form av diarré eller irritation av tarmen. Om du upplever stark till extrem smärta i magen eller ser blod i avföringen kontakta din läkare genast. Förvara alltidpediatrisk suspension av Amoxicillin under 25 °C och kasta den återstående suspensionen efter fem dagars användning. Detta medicinering måste användas I stor försiktighet om patienten har en historia av nedsätt njurfunktion samt vid allergier.

Graviditet och amning

Amoxicillin anses säkert för användning under graviditet då det inte skadar fostret. Detta läkemedel kan passera in i modersmjölken i väldigt små mängder hos den ammande kvinnan men effekterna är försumbara. Därför anses Amoxicillin säkert under graviditet eller amning.

Bieffekter av Amoxicillin

Få bieffekter har rapporterats efter användning av Amoxicillin. Några vanliga bieffekter är huvudvärk, diarré och illamående. Andra mer ovanliga bieffekter är inflammation av tarmen, krampanfall, hudutslag samt nässelfeber.

 

live
support 24/7
Vår / Rekommendationer
December 14, 2014
Används för att köpa mediciner här. Jag har gjort tredje order för några veckor sedan. Allt är snabbt och enkelt. Tack!
Februari 22, 2015
Mottagna generisk Viagra förra veckan. Piller fungerar helt fantastiskt. Jag tror till och med bättre än originalläkemedel. Kanske det finns mer aktiv ingrediens. Jag hade den bästa natten i mitt liv! Helt säker på att jag kommer att beställa här igen. Stor erfarenhet! !
April 5, 2015
Gjort en order förra veckan. Hoppas verkligen att få mitt paket i tid. Webbplatsen är OK. Behöver inte registrera eller skicka några verifikationer som på andra platser. Tack!
Betalningsmetoder